Digitalisera mera

Kvinna med läsplatta. En hög av pappersdokument ligger bredvid henne.

Inte bara konvertering

Digitalisering innebär inte bara att ett fysiskt dokument scannas och lagras på en server, vilket är den mest grundläggande versionen av digitalisering. Att konvertera ett papper till en fil.
Digitalisering är väldigt mycket mer än så.

När vi hjälper våra kunder till en mer digitaliserad arbetsmiljö, handlar det lika mycket om att skapa användarvänliga och säkra flöden och rutiner. Att sänka den digitala tröskeln för både den enskilda användaren och för hela organisationen och på sätt uppmuntra till att i större utsträckning använda de digitala verktygen.

Säkrare dokumenthantering

Rätt använd skapar den moderna tekniken möjligheter till säker och strukturerad information på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Dokumenthantering utan pärmar, mappar och foldrar med känslig information som kan glömmas vart som helt. Avtal som blir oläsliga efter att den där koppen kaffe lyckats rinna ut över skrivbordet. Personuppgifter som skrivs ut och råkar hamna i någon annans hög med dokument. Allt sådant som kan undvikas med digitalisering.

Allt finns i Microsoft 365

Microsoft 365 med tillhörande molntjänster såsom OneDrive, Exchange och Sharepoint är det enkelt att ta det digitala steget fullt ut. Verktygen finns redan, men det vi kan erbjuda är kunskapen om vilka tjänster just du behöver, installation, driftsättning, samt samt erbjuda utbildning för att till fullo kunna nyttja produkterna.

Vi hjälper dig digitalisera mera

Vi är på Kontorseliten i Karlstad har mycket lång erfarenhet av dokumenthantering i alla dess former. Oavsett om informationen skall printas ut från en skrivare och sparas fysiskt eller skapas digitalt och lagras i en molntjänst kan vi erbjuda dig bästa möjliga lösning för just dina behov.

Välkommen kontakta någon av oss idag!