Fungerande IT & Gott kaffe

Kaffekopp och laptop och texten Fungerande IT & Gott kaffe

Vi optimerar din IT-miljö

Fungerande IT & Gott kaffe tycker vi sammanfattar en optimerad IT-miljö väldigt bra.
En bra arbetsdag handlar om mer än bara ren prestation. Det sociala, alla möten, problemlösning över en fika eller bara prata om vädret över en god kopp kaffe är minst lika viktigt.

Vi tror på att det är den fungerande helheten och kombinationen av fungerande IT & en kopp gott kaffe som skapar trivsel och kreativitet. Det är därför vi på Ricoh IT Partner vill erbjuda dig allt ifrån kaffe- och vattenautomater till allt inom IT.

Oavsett arbetsplats

Vi hjälper dig med allt som behövs för en fungerande IT-miljö oavsett om det är soffan i vardagsrummet, stubben i skogen eller kontorsstolen som du väljer att kalla ditt kontor.
Vi har inga trådlösa kaffeautomater att erbjuda, men väl trådlösa nätverk och mobila telefonilösningar från Telavox för smarta, effektiva och flexibla arbetsplatser.

Tekniken och möjligheterna till att välja sin egen arbetsplats har aldrig någonsin varit så bra som idag. Många drar sig för att ta det avgörande digitala klivet, men ingen ångrar sig när det väl är gjort.
Vi finns där och hjälper dig ta det där steget vidare till den optimala IT-miljön.
Vi levererar, installerar, utbildar och hjälper dig igång med suveräna molntjänster såsom Microsoft 365, Sharepoint och Onedrive.

IT´s time for a köpp mä kaffe!

Välkommen in till oss when it´s time för fungerande IT å´ e´ go´ köpp mä kaffe! 😉