Få en kopiator - Registrera dig här!

Jag vill ha en kopiator!

10 kopiatorer lottas ut till värmländska föreningar!

Kopiator och skrivare bortskänkes - Gratis kopiator och skrivare - Kontorseliten Ricoh i Karlstad skänker bort 15 multifunktionsskrivare.

Ricoh skrivare & kopiatorer i toppskick.

Föreningar i Värmland – titta hit!

Moderna multifunktionsskrivare

Nu lottar vi ut 10 stycken moderna multifunktionsskrivare från Ricoh till ett värde av c:a 250.000:-
Kombinerade kopiatorer och skrivare som levererar snabba kopior och utskrifter i svart-vitt eller fullfärg av mycket hög kvalitet.

Nej det är inget skämt! 10 stycken färgkopiatorer till föreningar – först till kvarn gäller.
En riktigt bra skrivare & kopiator är en stor investering för en förening och vi vill med detta gynna och stödja de värmländska föreningarna.

Maskinerna är begagnade men i toppskick, fullt genomgångna av våra servicetekniker, med bara en tidigare ägare.
Ricoh är ett märke som levererar produkter av högsta kvalitet, och de kommer att leverera utskrifter och kopior av hög kvalitet i många, många år framöver.

Vi behöver en ny kopiator – hur gör vi?

Det enda ni som förening behöver göra för att ha chansen att få en kombinerad kopiator och skrivare är att skicka in en enkel motivering till varför ni behöver en ny kopiator / skrivare från Ricoh, vi vill också att ni gillar vårt inlägg på Instagram eller Facebook samt börjar följa oss.
Vi samlar in motiveringar under hela maj månad, och under första veckan i juni kommer vi att dra vinnarna.

Utkörning och installation

Installation: Om kopiatorn även skall fungera som skrivare eller om ni har behov att kunna skanna filer till mail eller till mapp på server eller molntjänst behöver den installeras av en servicetekniker. Detta hjälper vi er med mot en liten ersättning.
Leverans: Moderna multifunktionsskrivare är avancerade maskiner som kräver varsamhet och kunskap vid flytt, detta för att inte driftsäkerheten skall äventyras. För att säkerställa att maskinerna fungerar som det är tänkt krävs därför att det är vi som levererar maskinen och testkör den. Kostnaden för installation och leverans är självfallet starkt reducerad för föreningar, och vi erbjuder även individuellt anpassade lösningar utifrån behov.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Klicka dig vidare och fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt. En riktigt fin kopiator / skrivare från Ricoh kan snart vara din! 🙂

(Kontorseliten i Karlstad AB är enhällig domare, beslutet av vinnare kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av de vinnande föreningarna.)