Kronas på Hammarö – Nytt och begagnat för vintern.

Kronas

Våra kunder är det ju viktigaste vi har, och mån av tid är det roligt att kunna göra något extra för dem. Så när det var dags att uppdatera skidutrustningen passade vi på att kombinera inköpen med att filma delar av butiken hos Kronas på Hammarö. Du hittar filmen längst ner på denna sida.

BÄB – Begagnat Är Bra!

BÄB – Begagnat Är Bra! Det är mottot för Kronas på Hammarö! Här kan du köpa begagnade, renoverade skidor, pjäxor m.m. och även byta in dina gamla, under förutsättning att de inte är för gamla, och fungerar som de skall. Återbruk är bra, både för miljön och plånboken!

Du hittar även personlig utrustning här såsom ryggskydd, skidhjälmar, skidstrumpor, skidvantar osv. Även längdåkning, långfärdsskridskor och snowboard finns i utbudet. Dessutom kan du få dina skridskor slipade och självfallet även skidornas stålkanter samt få ny beläggning av proffskvalitet på slalomskidorna om glidet börjar avta!

Inredning hos Kronas på Hammarö, skidhjälmar på ett stativ, någon provar en slalompjäxa, slalomskidor ligger på receptionsdisken.

Nytt från Elan, Völkl mfl.

För dig som vill ha det absolut senaste finns det självklart även helt ny alpin utrustning. Förutom att de kör med Elan som breddmärke, där de i princip har skidor för alla åkare och prisnivåer, satsar de även på mindre kända märken som Black Crows, Völkl, Faction skis och ZAG.

Decennier av erfarenhet!

Förutom ett brett utbud kan vi skriva under på att de har ett mycket stort kunnande, (decennier av erfarenhet!) ett genuint intresse för skidåkning och sist men inte minst en riktigt hög servicenivå! Låt dem välja utrustning åt dig istället för att bara kika på prislappen, det lönar sig i längden 🙂

Du hittar din nya skidutrustning här: https://kronas.se/
eller deras butik på Blocket: https://www.blocket.se/butik/kronas-skidor–cykel