Leverans till COOP Värmland

Leverans till COOP Värmland - Ricoh IT Partner levererar kopiatorer och skrivare till COOP Värmlands alla butiker.

Fortsatt förtroende från COOP Värmland

Vi är oerhört glada och stolta över att COOP Värmland efter hela fem år med produkter från Ricoh, valt att ge Ricoh IT Partner i Karlstad fortsatt förtroende.

Vi har haft förmånen att leverera hela 67 stycken nya skrivare och kopiatorer. Ett uppdrag som innefattade samtliga butiker i Värmland med omnejd.
Åmål, Säffle, Filipstad, Sysslebäck, Lesjöfors, Grums, Torsby och Sunnemo för att bara nämna några av alla de värmländska orterna vi har levererat nya utskriftslösningar till.

Stort tack COOP Värmland för att ni förlitar er på Kontorseliten – Ricoh IT Partner i Karlstad! 🙂

Coop finns över hela Värmland

Coop Värmland finns i hela 18 värmländska kommuner, samt Hällefors i Västmanland. För att erbjuda värmlänningarna valfrihet har butikerna lite olika inriktningar och utbud. Totalt finns det ett 60-tal lokalt ägda butiker att välja mellan. Gemensamt för samtliga butiker är att de erbjuder prisvärda varor och att de ägs, drivs och styrs av Coop Värmland.

En kooperativ förening med ett starkt lokalt engagemang

Coop Värmland är en kooperativ ekonomisk förening som ägs och drivs av deras 160 0000 medlemmar. Huvudkontoret ligger i Karlstad, och bland de 60-talet butiker runt om i Värmland ingår även gränshandelsbutikerna MaxiMat och lågpriskedjan Pekås. Med ett stort inslag av lokala, ekologiska varor samt det egna produktvarumärket Nästgårds sprider de värmländsk matglädje varje dag i sina butiker.

Vi optimerar den värmländska IT -miljön

Precis på samma sätt som vi erbjuder snabb service och support till alla Coops butiker, står vår service- och IT-personal även till ditt förfogande, oavsett vart i Värmland du och din verksamhet är stationerad.
Vi optimerar den värmländska IT-miljön – från Hammarö i söder till Höljes i norr.
Varmt välkommen att kontakta oss!