Nyanställd på IT Support – Gustav Hagelin

Nyanställd på IT Support - Gustav Hagelin stärker upp vår IT-avdelning hos Ricoh IT Partner i Karlstad.

Förstärkning på IT avdelningen

I Ricoh IT Partners strävan efter att alltid ge våra kunder bästa möjliga IT support, utökar vi nu personalstyrkan och välkomnar Gustav Hagelin!

I juni lämnade han skolbänken på Karlstad Fria Läroverk och i måndags tog han han plats bakom sitt nya skrivbord hos Ricoh i Karlstad.
Intresset för datorer fick honom att söka till El- och energiprogrammet. En bred utbildning som gett honom goda kunskaper inom bl.a. datorteknik, elektromekanik, konfigurering och administrering av nätverk.

Under sitt tredje år valde han att specialisera sig inom service- och supportteknik, samt nätverkssäkerhet, service och reparation. Det sista året inkluderade även tio veckor av arbetsplatsförlagt lärande.
På fritiden då? Ja när Gustav klivit av bussen hemma i Olsäter, då är det…du gissade det…datorer och gaming som gäller!

IT support som huvuduppgift

Gustav kommer i första hand arbeta med att hantera inkommande supportärenden. Han kommer även hjälpa till med att konfigurera och färdigställa IT-utrustning som skall vidare till slutkund. Nyinstallationer av säkra nätverk, både trådbundna och trådlösa samt kontroll av befintliga installationer kommer han också att få hjälpa till med.

Glädjande nog ökar mängden kunder som vänder sig till Ricoh i Karlstad stadigt. Vi är måna om att upprätta vår höga servicenivå, och med ytterligare personal på IT kommer vi kunna ge ännu snabbare support. Du vet väl att vi även utbildar inom ex. Sharepoint, Onedrive och Teams, och även erbjuder helt unika paketeringar av Microsoft 365!

Vi hjälper dig med allt inom IT – över hela Värmland!
Direktnumret till vår IT support är 054-17 54 44.
Med lite tur är det kanske det kan vara Gustav som svarar! 🙂