Fem fördelar med kaffeautomat på jobbet!

Funderar du på att skaffa kaffeautomat till jobbet?

Det går väl att brygga sitt kaffe istället för att ha en stor kaffemaskin. Eller köpa en liten enkel kaffeautomat från närmsta vitvarukedja?

1. Tidseffektivt och enkelt

En kaffeautomat är alltid redo att ge dig en god kopp kaffe. Du behöver inte plocka fram kaffefilter, fylla på kaffe och sedan vänta på att den skall brygga klart. Allt som behövs är ett knapptryck och några sekunders väntan. Samtliga kaffemaskiner vi säljer inkluderar också ett serviceavtal, detta för att göra ägandet ännu enklare. Beroende på avtalstyp kommer servicepersonal ut en gång per månad och rengör maskinen, fyller på det som behövs och fyller även på ert lager av kaffebönor, mjölkpulver, kakor m.m. Ni slipper alltså ta arbetstid i anspråk för att handla kaffe.

2. Kostnadseffektivt

Du kan självfallet välja att köpa din kaffeautomat, men du kan istället välja att hyra den av oss. En fast månadsavgift och då har du alltid möjlighet att ändra dig. Till exempel kanske ni känner att ni vill komplettera med kylt vatten på tapp eller kolsyrat på tapp, då lägger vi bara in det i samma hyra. Dessutom slipper du använda pengar som bättre behövs i företaget, samt att du slipper undan värdeminskningen. Efter hyrestidens slut tar vi hand om kaffemaskinen, och vill du byta modell innan hyrestidens slut är inte heller det några problem.

3. Något för alla smaker

När du väljer att skaffa kaffeautomat till jobbet är det långt mer än bara ”en kaffe på jobbet” som erbjuds. I våra största modeller från Wittenborg kan du till exempel välja mellan Caffe Latte, Cappuccino, Espresso och Chai Latte. Därtill går det bra att välja koppstorlek och även styrka på kaffet. Det gäller även när du väljer vanligt svart färskbryggt kaffe. En vanlig kaffebryggare ger dig bara svart kaffe utan någon som helst valmöjlighet.

4. Proffsigt med kaffeautomat

De flesta gillar en god kaffe, och att då få möjligheten att själva välja mellan exempelvis Cappuccino, Espresso eller kanske en kopp te uppskattas alltid. Inte bara av medarbetarna utan även av leverantörer och kunder som kommer på besök. En kvalitetsautomat från Necta eller Wittenborg på kontoret skapar en känsla av exklusivitet och kompetens, på ett sätt som en vanligt kaffebryggare aldrig kommer i närheten av.

5. Sociala fördelar

En kaffeautomat skapar omedelbart en naturlig samlingspunkt. Samling runt pumpen så att säga. Det blir kanske samtal om favoritkaffet, eller vilken styrka som du gillar bäst osv. Dessutom bidrar en bra kaffemaskin till den allmänna trivseln bland personal och kunder. Gott kaffe skapar goda och givande konversationer, som i sin tur förhoppningsvis genererar i goda affärer!