Interaktiv whiteboard

Ricohs interaktiva whiteboards är enkla att skriva på, har hög upplösning och mycket enkel trådlös bilddelning. De är idealiska för att dela, utveckla och dokumentera visuella idéer från flera platser och hjälper till att öka produktiviteten och underlätta samarbetet i mötes- och styrelserum med hjälp av flexibla arbetssätt.

Produktutbudet innefattar 55”, 65”, 75” och den största på hela 86”. Oavsett storlek får du en interaktiv modern skärm som är klar att användas för videokonferens och kan integreras med Ricohs UCS-tjänster och Skype™ for Business.

Interactive Whiteboard Add-on Service for Office 365

Med Ricohs tilläggstjänst Interactive Whiteboard Add-on Service for Office 365 kan du samarbeta via molnbaserade Office 365. Du kan initiera möten direkt från Outlook-kalendern, öppna de senaste filerna direkt från OneDrive, anteckna, spara och dela innehåll med mötesdeltagarna. Lika lätt är det att öppna PowerPoint-, Excel- eller Wordfiler.

Frågor kring konferensteknik?

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar om vilken konferenslösning som skulle passa bäst för er verksamhet.

Vi hjälper gärna till med vägledning och stöd genom hela processen.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.