Kopiator och Skrivare

Kopiator och skrivare från Ricoh i Karlstad Värmland. Nya och begagnade skrivare och kopiatorer hittar du hos oss!

Ny eller begagnad?

Kopiator och skrivare för alla behov

Är du i behov av en kopiator eller skrivare? Ny eller begagnad? Vi har både och!
De flesta arbetsplatser har användning för en utskriftslösning av något slag. Både för utskrift, kopiering och scanning. Eller varför inte en maskin som gör både och, en så kallad mfp – multi-function-printer, eller på svenska, allt-i-ett-skrivare. Det är ofta den smartaste lösningen, då slipper du välja mellan utskrifts – och kopieringsfunktion. Självklart skriver de ut i färg också om du så vill, och med riktigt hög kvalitet!

Moderna maskiner från Ricoh

Vi levererar och servar i första hand maskiner från Ricoh. De tillverkar kopiatorer och skrivare av hög kvalitet för både det lilla kontoret och det stora tryckeriet. Moderna funktioner som trådlös utskrift, swipepanel och möjlighet att enkelt scanna dina dokument till valfri molntjänst gör dem till användarvänliga och omtyckta ”kompisar” på kontoret.

Nya och begagnade kopiatorer och skrivare

Vi har ofta väldigt gott om begagnade kopiatorer och skrivare i lager. Samtliga är fullt genomgångna av vår servicepersonal och kan endera hyras eller köpas, och du kan också välja att teckna ett mycket prisvärt serviceavtal där alla toner och all förbrukning ingår. Även besök av servicetekniker, resor och arbete ingår i ett serviceavtal för bara några hundringar i månaden.

Kopiator och skrivare från Ricoh i Karlstad i Värmland. Nya och begagnade i toppskick. Fullt genomgångna av servictekniker.

Vi hjälper dig välja

Det är självklart viktigt för oss att du får en kopiator eller skrivare som passar dina behov både vad gäller antal utskrifter i månaden och funktioner. Därför hjälper vi dig att välja och guidar dig till rätt typ av maskin. Lika viktigt som det är att du får rätt utrustning lika viktigt är det för oss att du blir nöjd! Inte bara i morgon utan även år efter år. Långsiktiga kundrelationer är oerhört viktiga för oss!

Kontakta oss!

Kontakta gärna Linus eller någon av oss andra eller via formuläret på denna sida.
Du är alltid välkommen in till Lantvärnsgatan 4 för att hälsa på oss och ta en kopp kaffe eller två!

Kopiator och skrivare - Kika här!