Kaffeautomater

Kaffeautomater från Wittenborg och Necta

Optimerat kontor med moderna kaffeautomater

Förutom en fungerande IT-miljö är väl ändå ett gott kaffe en av de viktigaste ingredienserna för ett
optimerat kontor? Viktigt eller ej, som världens näst största konsumenter av kaffe finns det ändå ett visst behov av att ha en fungerande kaffeautomat på kontoret.

Inte bara en kopp kaffe

Espresso eller färskbryggt kaffe, Cappuccino, Caffe latte eller en kopp varm, krämig choklad. I styrka och mängd enligt dina önskemål genom bara ett par knapptryckningar på en stor och tydlig pekskärm.
Som tillval kan du även välja att kolsyrat vatten, perfekt att varva kaffekopparna med för att ha kontroll på vätskebalansen.

Wittenborg och Necta

De märken vi arbetar med är Wittenborg och Necta, som båda är starka globala aktörer på marknaden.
Från dessa två tillverkare erbjuder vi i huvudsak Wittenborg 9100 och Necta Krea Touch ES, där den stora skillnaden är att Wittenborg producerar färskbryggt kaffe medan Necta är en espressomaskin.
Läs mer om Wittenborg här: Wittenborg 9100
Läs mer om Necta här: Necta Krea Touch ES

Kaffeautomater från Wittenborg och Necta

Även vatten på tapp!

Nu är det ju inte alla som dricker kaffe, men en dryck har vi nog alla en sak gemensamt och det är vatten! Ett populärt tillval är kylt vatten och även kolsyrat på tapp, en garanterat uppfriskande törstsläckare på kontoret.

Vatten på tapp

Välkommen in och smaka!

Till vårt kontor på Lantvärnsgatan 4 i Karlstad är du alltid välkommen!
Där har vi själva en Wittenborg 9100 samt vatten på tapp, en neutral kyld och en kolsyrad (se ovan) som vi dagligen använder, så det är bara att komma in och provsmaka om du har vägarna förbi! 🙂