IBAS dataräddning

Som partner till norska dataräddningsföretaget Ibas prioriteras våra kunders ärenden. Vi kan därför erbjuda den absolut bästa och snabbaste tjänsten för avancerad dataräddning. Med över 30 års erfarenhet har Ibas dataräddning utvecklat hundratals tekniker för att rädda data och tillsammans med sitt moderbolag KLDiscovery utför de i år över 50 000 räddningar världen över.

För vem?

Ibas dataräddning hjälper alla typer av kunder, från de största till de minsta företagen. IT-serviceföretag, återförsäljare och privata datoranvändare. Det kan handla om att du råkat radera bilderna på kamerans SD-kort, ett USB-minne vägrar läsas, en mobiltelefon som tappats i vattnet eller att din hårddisk helt enkelt har gett upp.

Hur funkar det och vad kostar det?

  • Det som skall felsökas lämnas till oss, därefter skickar vi iväg det till Ibas.
  • Efter att paketet landat hos Ibas påbörjas en felsökning inom fyra timmar.
  • Felsökningen är gratis.
  • Genomgången avgör vilket förslag Ibas kan erbjuda dig, och baserat på det bestämmer du själv hur snabbt du önskar få arbetet utfört, därefter får du en offert på själva dataräddningen.
  • Arbetet påbörjas så snart offerten accepterats.
  • Rekonstruerade data levereras på en ny extern hårddisk. Om så önskas kan datan även krypteras.
  • Klicka här för att skapa ditt ärende direkt hos IBAS

IT forensik – säkra och analysera elektroniska spår.

Ibas dataräddning utför även digital forensik, vilket främst innebär analys av elektroniska spår där Ibas IT-forensiker säkrar och analyserar bevis på hårddiskar, servrar och mobiltelefoner i form av e-post, dokument och användarens aktiviteter på den aktuella enheten. Analyserna kan utreda och förklara ett händelseförlopp och vara bevis på oegentligheter och illojala medarbetare.

Ibas forensiska undersökningar och tjänster riktar sig främst till det privata näringslivet, men de erbjuder samma tjänster till privatpersoner, polisen och andra myndigheter.

Ibas data recovery

Fråga oss om IT

Hör av dig till oss om du har frågor kring IT.
Vi har många erfarna IT-tekniker på plats!

Utifrån dina önskemål och behov kan vi även hjälpa dig att finna den bästa lösningen för dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.