Autostore

Integrera pappersdokument och digitala dokument i dina processer

AutoStore är en serverbaserad applikation för infångning och säker leverans av såväl fysiska som elektroniska dokument i affärsprogram.

Programvaran är väl anpassad för organisationer av alla storlekar och avsikten är att eliminera manuell dokumenthantering. Det enda som krävs av personalen är en knapptryckning.

Oavsett om det handlar om fakturor, reklamationer, applikationer eller beställningsformulär kan AutoStore automatisera processen för dokumenthanteringen för att sänka kostnader och förbättra effektivitet, kommunikation och samarbete likaväl, tillgodose föreskrivna krav från myndigheter.

Skanna till SharePoint

Med Autostore kan du skanna direkt till Microsoft SharePoint. Dokumenten kan då sparas som sökbara filer (ex. pdf:er) så de går snabbt och enkelt att hitta och hämta upp igen. URL-adressen till dokumentet i SharePoint kan också skickas automatiskt tillbaka till dig via e-post så du får en lättanvänd länk som framtida referens.

Mobila lösningar

AutoStore Mobile ger dig möjlighet att få tillgång till eller skicka in information till organisationens centrala system direkt från din smarta telefon eller surfplatta.

  • Gruppbaserad konfigurering – Olika menyer kan användas för olika avdelningar, vilket minskar konfigureringstiden väsentligt
  • Lättkonfigurerat gränssnitt – Ett grafiskt flödesschema ger snabb integration utan att några programmeringskunskaper krävs
  • Kraftfulla OCR-funktioner för omvandling till textfiler och sökbara PDF-filer
  • Stöd för streckkoder innebär att streckkodsinläsning av både linjär och 2D-typ kan integreras med elektroniskt indexerade data
  • Integration med Microsoft SharePoint Services och Portal Server

Fråga oss om våra produkter

Hör av dig till oss om du har frågor kring mjukvaror eller vad som skulle vara den bästa lösningen för dig.

Vi hjälper gärna till med vägledning och stöd genom hela processen.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.