Konferensteknik

Oavsett önskemål har vi erfarenheten och produkterna som krävs. Ricoh IT-Partner har ett komplett erbjudande inom konferensteknik, ljud, bild och visuell kommunikation för alla slags hörsalar och konferensrum. En takmonterad projektor med rätt ljusstyrka för din konferenslokal, optimerade ljudkällor till konferensen, en mobil ljudanläggning till mässan, en interaktiv whiteboard eller ett komplett inrett konferensrum med den senaste tekniken.

Enkel och lättillgänglig konferensteknik

Vi vill att konferenstekniken skall vara enkel och lättillgänglig för alla oberoende av tidigare erfarenheter. Vi erbjuder snygga, integrerade lösningar och lättanvända styrsystem som blir en del av rummet. Helt anpassade efter just dina behov. Detta innefattar inte bara en optimerad ljud- och bildupplevelse utan också smarta bokningssystem med snygga och lättanvända paneler där du kan se lediga tider och boka på plats eller via Outlook eller andra vanliga program.

Hjälp med finansiering?

Behöver du hjälp med att finansiera företagets behov av önskad mediautrustning? Välkommen att kontakta oss för en flexibel och smart finansiering av din kontorsutrustning.

Kontakta oss

Frågor kring konferensteknik?

Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar om vilken konferenslösning som skulle passa bäst för er verksamhet.

Vi hjälper gärna till med vägledning och stöd genom hela processen.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.