Telavox

Smart telefoni, växel och chat

Smart telefoni, växel och chatt!
Via Telavox erbjuder vi modern telefoni med gränslösa möjligheter. På riktigt.

I Flow har abonnemang bytts ut mot licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administreringen sköter du enkelt själv via webben.

Alla kollegor samlade i en app

I Telavox smarta appar kan du koppla samtal, öppna och stänga växeln, chatta med kollegor, se vem som ringer även om kontakten inte är sparad, ringa billigare utomlands och mycket, mycket mer. Det spelar ingen roll vilken plattform du jobbar från. Det är lika enkelt och synkat överallt.

Integrera telefonin i Microsoft Teams

Med Telavox som din leverantör av telefoni är det fantastiskt enkelt att integrera din växel och telefoni i Microsoft Teams, och på sätt samla all kommunikation till enda plattform. Läs mer om integration med Teams här >>

Vilka växeltjänster behöver ditt företag?

Plocka och kombinera växeltjänsterna fritt. Vilka tjänster du väljer har ingen betydelse. Priset justeras efter antal. Med Flow unlimited är antalet obegränsat. Växeltjänsterna administreras enkelt på webben.

Smart Widget för din hemsida

Flow Widget gör det enklare för dig att prata med dina kunder. Det är dina kunders bästa vän på hemsidan och den maxar din kundsupport. Den visar väntetiden i din telefonkö, ditt företags öppettider, kontaktuppgifter och du kan dessutom chatta med dina kunder direkt via widgeten. Färgen ändrar du enkelt så att widgeten får samma känsla som ditt företag.

Ett företag som använder Telavox idag och som är väldigt nöjda är Löfbergs Lila. Om ni vill läsa mer om deras lösning kan ni läsa mer på telavox.se/Lofbergs.

Kort sagt – Telavox har lösningen för dig oavsett behov. Kontakta oss för mer information.

Hjälp med finansiering?

Behöver du hjälp med att finansiera företagets behov av önskad mediautrustning? Välkommen att kontakta oss för en flexibel och smart finansiering av din kontorsutrustning.

Kontakta oss

Fråga oss om Telavox

Hör av dig till oss om du vill veta vad vi har för priser och vilken lösning som skulle kunna passa just ditt företag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.