Telefoni

Företagstelefoni från Telavox

Digital växel chatt telefoni

Växel, chatt, möten och kontaktcenter

Minska avståndet mellan kollegor och till dina kunder genom att integrera telefoni och växeltjänst med ditt CRM eller Teams för effektivare processer. Med flexibel telefoni från Telavox får du växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter – i enda enkel plattform. Modern telefoni med gränslösa möjligheter – På riktigt.

Licenser istället för abonnemang

I Flow har abonnemang bytts ut mot licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill, vilket gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administreringen sköter du enkelt själv via webben.

All kommunikation samlade i en app

I Telavox smarta app kan du inte bara koppla samtal. Du kan även öppna och stänga växeln, chatta med dina kollegor, se vem som ringer även om kontakten inte är sparad, ringa billigare utomlands och mycket, mycket mer. Det spelar ingen roll vilken plattform du jobbar från. Det är lika enkelt och synkat överallt.

Integrera telefonin i Microsoft Teams

Med Telavox som din leverantör av telefoni är det fantastiskt enkelt att integrera din växel och telefoni i Microsoft Teams, och på sätt samla all kommunikation till enda plattform. Läs mer om integration med Teams här >>
Microsoft 365, Power BI, Hubspot, Microsoft Azure ADE är några exempel på en rad andra program som lätt kan integreras med Telavox.

Vilka växeltjänster behöver ditt företag?

Plocka och kombinera växeltjänsterna fritt. Vilka tjänster du väljer har ingen betydelse. Priset justeras efter antal. Med Flow unlimited är antalet tjänster obegränsat, och växeltjänsterna administreras enkelt på webben.

Smart Widget för din hemsida

Flow Widget maxar din kundsupport och är dina kunders bästa vän på er hemsida. Den visar väntetiden i din telefonkö, ditt företags öppettider, dina kontaktuppgifter och du kan dessutom chatta med dina kunder direkt via widgeten. Dessutom kan du enkelt ändra färg på den så att så att widgeten får samma känsla som ditt företag.

Löfbergs Lila valde Telavox

Ett av många företag som använder Telavox är Löfbergs Lila.
Kika gärna på filmen (c:a 2 min), där Löfbergs berättar om varför de valde just Telavox: telavox.se/Lofbergs.
Fler spännande ”customer stories” på Telavox hemsida hittar du här.

Löfbergs Lila valde Telavox

Kommunikation som fungerar – på riktigt!

Välkommen att kontakta oss för en digitaliserad och effektiviserad kommunikation anpassad efter just dina behov. En lösning som inte bara låter bra när du läser om den, utan som verkligen fungerar och underlättar din kommunikation. På riktigt!

Fyll i formuläret nedan eller ring någon av oss så hjälper vi dig vidare!

Fråga oss om Telavox

Hör av dig till oss om du vill veta vad vi har för priser och vilken lösning som skulle kunna passa just ditt företag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.