Digital talhantering

Hos oss hittar du samtliga produkter och tillbehör från Philips inom analog och digital diktering och talhantering, som till exempel SpeechMikes, Digital Pocket Memos eller sekreterartillbehör. Fotpedaler, hörlurar, tillbehör, reservdelar med mera.

Vi har olika typer av mjukvarulösningar för hantering och administration av ljudfiler, integrerade i vård- eller IT-system, eller helt fristående.

Vi har ett brett utbud inom taligenkänning. SpeechLive från Philips som är molnbaserad, bakgrundsigenkänning (batch) integrerat i vård- eller IT-system, online-igenkänning (live) direkt på skärmen eller röststyrning som innebär att du navigerar med hjälp av rösten. Ricoh är dessutom agent för världens mest använda digitala diktafon SpeechMike som har blivit synonymt med digital diktering. SpeechMike kan numera även fås i trådlös version – SpeechMike Air.

Kontakta Anette för mer information om vårt stora utbud inom talhantering. Hon har enormt stor erfarenhet och kunskap om talhantering i alla dess former!

Hör av dig till oss

Hör gärna av dig till oss så kan vi berätta mer om vad Digital Talhantering skulle kunna göra för dig och din verksamhet.