Digital skyltning

Digital skyltning eller på engelska Digital signage, som är den benämning som används oftast, är ett mycket kraftfullt redskap för visuell kommunikation på alla typer av skärmar. Med digital signage kan du med några enkla knapptryckningar hantera skärmar och dess budskap över hela världen.

Hur fungerar digital skyltning?

Digital signage är en kommunikationskanal där du via ett webbgränssnitt kan schemalägga förproducerat material såsom filmer och animeringar. Du kan också lägga ut aktuell information i realtid för att snabbt nå ut till den aktuella målgruppen. Du kan även dela upp skärmen eller skärmarna i valfria segment där varje del av skärmen blir som en egen kanal.

För vem?

Digital signage är en produkt som har en väldigt bred marknad, några exempel är:
Internkommunikation, Skolor, Hotell, Restauranger, Butiker m.m.
Överallt där människor rör sig har du möjlighet att informera och påverka.
Välkomsttavlor, menyer, tidtabeller, nyhetsinformation, reklamkampanjer och mycket mer.Lättarbetat!

Det fina med Digital signage är att det är oerhört enkelt att hantera, vilket gör att fler på företaget kan involveras och kommunicera på de platser de önskar. Du kan arbeta i program som du är van vid som t.ex PowerPoint, Word, Excel och det finns även färdiga mallar att nyttja. Med den medföljande programvaran laddar du enkelt upp filmer och bilder och skapar spellistor där du bestämmer vilka datum och vilka klockslag budskapen skall visas.

Kontakta oss för en personlig demo!

Hjälp med finansiering?

Behöver du hjälp med att finansiera företagets behov av önskad mediautrustning? Välkommen att kontakta oss för en flexibel och smart finansiering av din kontorsutrustning.

Kontakta oss

Hör av dig till oss för personlig demo

Hör gärna av dig till oss så kan vi berätta mer om vad Digital Skyltning skulle kunna göra för dig och din verksamhet.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.