Digital skyltning

Kraftfullt redskap för visuell kommunikation
Digital skyltning eller på engelska Digital signage, som är den benämning som används oftast, är ett mycket kraftfullt redskap för visuell kommunikation på alla typer av skärmar. Med digital signage kan du med några enkla knapptryckningar hantera skärmar och dess budskap över hela världen.

De lösningar vi levererar kommer i första hand från Nodeark som är ett svenskt innovativt bolag för skärmkommunikation. Deras mediaspelare stödjer 4K, är mycket kraftfulla och gränssnittet extremt lättjobbat.

Hur fungerar digital skyltning?

Digital signage är en kommunikationskanal där du via ett webbgränssnitt kan schemalägga visuellt material såsom filmer, bilder och animeringar. Du kan också lägga ut aktuell information i realtid för att snabbt nå ut till den aktuella målgruppen.

Med de färdiga mallarna kan du lätt låta olika information visas i valfria segment där varje del av skärmen blir som en egen kanal. Det finns även färdiga appar för väder, klocka, nyheter och mycket mer. Bara dra och släppa.
Du kan till och med (om du vill) styra systemet helt och hållet från din mobil eller surfplatta.

För vem?

För en väldigt bred marknad
Digital signage är en produkt som har en väldigt bred marknad, några exempel är:
Internkommunikation till de anställda, Skolor, Hotell, Restauranger, Butiker m.m.

Överallt där människor rör sig har du möjlighet att informera och påverka.
Välkomsttavlor, menyer, tidtabeller, nyhetsinformation, reklamkampanjer och mycket mer.
Med funktionen Promo slots kan du dessutom även tjäna pengar på att låta andra annonsera på din skärm.

Lättarbetat!

Superenkel publicering med Drag-and-drop
Tack vare Nodearks smarta webbgränssnitt behövs ingen programmering av mallar, du laddar enkelt upp nytt material och publicerar med drag-and-drop.

Det är oerhört lättarbetat, vilket gör att fler på företaget kan involveras och kommunicera på de platser de önskar. Skapa snabbt spellistor med bilder, filmer, väderrapporter, nyhetssändningar osv och bestäm vilka datum och vilka klockslag budskapen skall visas.

Direkt från Powerpoint – unik lösning
Du kan arbeta i program som du är van vid som t.ex PowerPoint, Word, Excel och även publicera PDF-filer direkt till skärmarna utan konvertering. Om du är användare av Powerpoint, kan vi glädja dig med att Nodeark har dessutom en unik lösning där du kan publicera direkt från Powerpoint, såsom inbyggda animeringar, övergångar, toningar…allt.

Kontakta oss för en personlig demo!