Microsoft Power Platform

Automatisera flöden med Microsoft Power Platform

Med hjälp av Microsoft Power Platform kan du automatisera återkommande uppgifter och fokusera på det som är viktigt. Möjligheten att koppla ihop nära trehundra olika datakällor, som till exempel Teams, OneDrive, Sharepoint, SQL Server och Excel för att nämna några, gör Power Platform oerhört kraftfullt.

Vad kan automatiseras?

Det finns inget rakt svar på det. Behovet och din egen fantasi är det enda som som sätter gränserna för vad som kan automatiseras. Ledighetsansökningar, attestfunktioner för olika avdelningar, automatiserade mail, automatiserad filhantering.

Det kan till exempel vara bilder på projekt som efter de tagits per automatik mailas vidare med korrekt märkning. Ett dokument skall samtidigt kopplas ihop med bilden, och sedan skickas vidare till en delad mapp med specifika behörigheter. Kanske även för attest med påminnelse i mobilen….osv.
Tio moment kan decimeras till ett enda. Trettio moment kan minskas till tre, och tidsåtgången decimeras till en bråkdel av tidigare process.

Du har behovet och vi har kunskapen

Du har kanske vare sig tid eller intresse att hantera Microsoft Power Automate, då finns vi här för att hjälpa dig. Om du har behovet och känner frustration över repetitiva uppgifter som bara tar tid, skall du ta kontakt med oss. Vi har hjälpt mängder av kunder på ett sätt som de aldrig kunnat ana innan vi berättade vad som går att göra. Därtill löser vi inte bara befintliga väl synliga problem, vi har även erfarenhet av att analysera en verksamhet och själva komma med kreativa förslag på förbättringar.

Kontakta oss för en enklare IT-miljö

Tveka inte att höra av dig – tillsammans hjälper vi dig att få en effektivare, säkrare och enklare IT-miljö!
Automatisera det tråkiga – fokusera på det viktiga, du når oss på 054-17 54 00