Promt – Ingenjörskunskap i världsklass

Respekterat långt utanför Sverige

Kontorseliten hälsar på – Promt Design AB!

Våra kunder är självfallet det absolut viktigaste vi har, och att få lära känna dem bättre är alltid intressant! Denna gång besöker vi en kund som vi varit nyfikna på länge. Promt Design AB, ett företag vi har glädjen att få leverera IT-lösningar och dokumenthantering till.

Mikael Gustafsson – Projektingenjör och Kontorschef – hade sitt späckade schema till trots, vänligheten att avsätta en timme för att berätta lite om verksamheten. Stort tack för det!!
Det visade sig väldigt intressant, och vi hade kunnat sitta där en vecka och prata om alla projekt. Men vi valde att fokusera på några imponerande siffror för att ge en snabb bild av vilka Promt är och vad de kan. För att få full koll på Promts många imponerande projekt rekommenderar vi att besöka deras hemsida Promt.se

Det ”Lilla stora bolaget”

Promt är ett bolag som nämns med stor respekt mycket långt utanför Sveriges gränser. Ett företag som konstruerar, uppgraderar och flyttar hela processanläggningar. Främst inom massa- och pappersindustrin, men de tar sig även an mindre arbeten. De har bland annat monterat ner och flyttat världens största pappersmaskin PM 12 i Kvarnsveden.

Ett ganska litet företag sett till antal anställda. Men jobben de gör, och det rykte de har om sig gör dem till allt annat än små i branschen. Eller som Mikael passande uttryckte det: ”Det stora lilla bolaget”. En väldigt träffsäker beskrivning.

Kort intervju med Mikael Gustafsson – Promt:

Stort tack till Mikael Gustafsson och stort tack till er som företag för valet av Kontorseliten i Karlstad AB som leverantör av IT-lösningar och dokumenthantering! 🙂