Skärgårdsfrukost med fokus på cybersäkerhet den 25 maj

Lillängshamnens restaurang
Lillängshamnens Restaurang – Garanterad sjöutsikt!

Ny chans att lära dig mer om cybersäkerhet – 25 maj

Vårt förra frukostmöte kring cybersäkersäker var mycket uppskattat men det var också många som inte hade möjlighet att närvara, så här kommer en ny chans!
🙂 Anmäl dig här >>

Frukost i Lillängshamnens Restaurang

Den 25 maj är du varmt välkommen till Lillängshamnens Restaurangfrukostseminarium klockan 08:00 – 09:00 där vi delar med oss av våra erfarenheter kring cybersäkerhet och vad du kan göra för att minimera risken att drabbas av dataintrång.

Vi bjuder på god frukost med bland annat läckra räkmackor och garanterad Vänerutsikt, och det kommer finnas med gott om utrymme och tid över för frågor och svar.

Lillängshamnens restaurang

Cybersäkerhet och Microsoft 365

Vi kommer kortfattat berätta hur du enkelt med hjälp av Microsoft 365 avsevärt kan förbättra dina chanser att undvika att bli drabbad av exempelvis phishing – mail med fejkade avsändare i syfte att lura dig på pengar och företagshemligheter, något som kan vara riktigt svårt att upptäcka på egen hand.

Vi kommer även prata om säkerhet på distans, hur man säkrar företagets uppgifter när personalen inte längre enbart befinner sig på kontoret. Hur man undviker och förhindrar att känslig data sparas ner utanför verksamhetens väggar. Vi kommer även beröra GDPR och hur man enkelt kan kontrollera vilka uppgifter som finns om de anställda, och hur gör man egentligen med personuppgifter när någon slutar?
Allt detta och lite till kommer kortfattat informeras om, och även hur du med hjälp av våra unika paketeringar av Microsoft 365 på ett enkelt och överskådligt sätt kan få full kontroll på både säkerhet, GDPR och mycket annat.

Lillängshamnens Restaurang

Den 2 maj öppnade Lillängshamnens Restaurang dörrarna igen efter vinterdvalan. Här kan du i en fantastisk skärgårdsmiljö, dagligen avnjuta havets läckerheter endera till lunch måndag – fredag 11:00 – 14:00, eller så bokar du ett bord kvällar och helger. Maten är av absolut bästa kvalitet och kommer från Lillängshamnens Fiskrökeri.
Läs gärna mer om de båda bröderna som driver verksamheten här >>

Varmt välkommen – OBS! Anmälan krävs, senast 23 maj!

Du är mycket varmt välkommen att deltaga, men för att kunna planera frukosten behöver vi ha din anmälan senast 23 maj. Det görs på max ett par minuter via detta formulär >>

Hitta hit

Aldrig varit där förut? Då är det verkligen på tiden! Det är lätt att hitta, kika på kartan om du är osäker!