Skrivarlösning till Fastighetsbyrån

Ricoh Pro C5300 – Proffskvalitet för Inhouse

Fastighetsbyrån i Karlstad kör vidare med Ricoh

Har du varit på visning av lägenhet eller hus med Fastighetsbyrån Karlstad som mäklare?
Då har du garanterat fått en snygg folder, en printad objektsbeskrivning för just den bostaden du är intresserad av.
Den broschyren kommer från en Ricohskrivare, och har så gjort under många år tillbaka. Under september hade vi dessutom förmånen att få byta ut deras Ricoh mot en Ny Ricoh Pro C5300 – en färgproduktionsskrivare av proffskvalitet.
Snygga foldrar blir nu ännu snyggare 🙂

Mäklare Fastighetsbyrån i Karlstad väljer skrivarlösning från Kontorseliten i Karlstad AB - Ricoh IT Partner - Utskrifter av mycket hög kvalitet

Både nedladdning och trycksaker

Självfallet erbjuder Fastighetsbyrån både digitala och fysiska presentationer. Oftast kan du via en QR-kod ladda ner till exempel besiktningsprotokoll när du är på visning, men vi är alla olika och många föredrar fortfarande en fysisk trycksak när det kommer till objektsbeskrivningar. En stor fördel med tryckt material är dessutom att broschyrerna alltid fungerar, oavsett mobilnät 😉

Rätt antal spar papper

Fördelen med att själva kunna producera sitt eget material är dels att de printar exakt den mängd som behövs, är det tio anmälda på en visning kanske det printas tio eller tolv för att vara på den säkra sidan, men det blir alltså minimalt med spill.
En annan fördel är att det sker ”on demand”, alltså här och nu, bara en knapptryckning bort.

Fortsatt förtroende för Ricoh

Fastighetsbyrån i Karlstad väljer skrivare från Kontorseliten - Ricoh IT Partner i Karlstad

Stort tack till Fastighetsbyrån som valt att fortsätta samarbetet med Ricoh IT Partner i Karlstad. Både när det gäller högkvalitativa utskrifter, lokal service och IT-lösningar.

Kontakta gärna Linus för allt inom IT och dokumenthantering!
Maskinen han står vid är Fastighetsbyråns nya, och vi har en exakt likadan i butiken på Lantvärnsgatan 4 för demo! Välkommen in!
Tel till Linus: 054-175426 Mail: linus@kontorseliten.se