Är du säker?

Skydda dig mot cyberattacker

Cyberattacker och cyberhot

Är du säker?

Bli säker – Låt oss testa din IT-säkerhet!

Bästa beredskapen mot cyberattacker och cyberhot är kunskap, och att vara förberedd.
Vi erbjuder ett fantastiskt effektivt verktyg som scannar hela din organisation, och testar den som om det hade varit ett riktigt cyberintrång.
Ni får förslag på förbättringar och vad som krävs för att höja säkerhetsnivån i verksamheten. Ni erbjuds även utbildningar för personalen där IT-konsulter berättar om IT-brottslighet och samtidigt går igenom grunderna i IT-säkerhet. Något som gör stor skillnad och skapar proaktivitet mot cyberhot.

Över 100 000 årliga cyberattacker

Ett av de absolut största hoten mot svenska företag är cyberattacker och cyberhot. Ett högst verkligt hot som kan drabba precis vem som helst. Antalet attacker ökar varje år och uppgår idag till över 100 000 attacker årligen.
IT-brottsligheten generar miljardvinster och de stora förlorarna är oskyddade företagare. Ord som cyberattack, cyberhot och phising kan onekligen verka skrämmande och kännas omöjliga att skydda sig mot, men med rätt kunskap om IT-säkerhet kan du faktiskt det.

Vänta inte – agera nu mot cyberhotet!

Vänta inte! Låt oss testa din IT-säkerhet. Passivitet och ”vänta och se” kan lätt sluta med cyberattacker och cyberintrång. Att tro på turen att inte drabbas är ingen bra taktik. Det kan resultera i förödande dataförluster, något som slutligen genererar i enorma kostnader och stopp för verksamheten. Ett mail och en stressad användare kan räcka för att sänka ett helt företag.
Ta hjälp av oss – Vi vet exakt vad som behövs!