Vi söker ytterligare en IT-konsult!

IT-Konsult sökes

Arbeta som IT-konsult hos Ricoh IT Partner

Vi optimerar den värmländska IT-miljön, från Hammarö i söder till Höljes i norr.
Antalet kunder och mängden uppdrag bara ökar vilket är fantastiskt roligt, men för att kunna fortsätta växa och leverera optimerade IT-lösningar över hela Värmland behöver vi fler duktiga och engagerade IT-konsulter.

Om tjänsten

Som IT-konsult hos oss hjälper du våra kunder i Värmland till en effektivare vardag genom en väl fungerande IT-miljö.
Det är ett rörligt och mycket varierande arbete, och den största delen av tiden läggs på plats ute hos kund. Uppgifterna handlar bland annat om behovsanalyser, felsökningar, avhjälpande insatser, installationer, fjärrsupport och beställningar.

Som IT-konsult hos oss måste du vara bra på att bygga relationer och våga vara prestigelös både på arbetsplatsen och ute hos våra kunder.
Du är vårt ansikte utåt, och vi lägger därför stor vikt vid att du är affärsmässig, korrekt och tydlig, samt att du alltid gör ditt yttersta för att leverera utifrån kundens förväntningar.
Att uppfylla de förväntningar kunderna ställer på oss och dig skapar förtroende och goda långsiktiga relationer.

Om arbetsplatsen

Du kommer till ett härligt gäng med 14 nya kollegor och en arbetsplats med mycket högt i tak, korta beslutsvägar och alltid nära till ett gott skratt.
Ricoh IT Partners kontor ligger på Lantvärnsgatan 4 i Karlstad, i ett modernt kontorshotell med 13 företag, ljusa lokaler och fina gemensamma utrymmen, där vi tar upp större delen av markplan, lager och godsmottagning.

Meriterande och krav

Starkt meriterande är erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Egenskaper som utåtriktad, kommunikativ, lösningsfokuserad och prestigelös är också något vi värderar högt.
Tempot kan i perioder vara rejält uppskruvat, det är därför viktigt att du vet mig dig att du är stresstålig och klarar att leverera även under perioder av ökad arbetsbelastning.
Bilkörkort är ett krav då vi arbetar och besöker kunder över hela Värmland.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan skickas till: jobb@kontorseliten.se
Tjänsten tillsätts omgående så tveka inte att skicka in din ansökan, dock senast 210430.