Koll på kaffemaskiner och gott kaffe

Mikael-servar-Kaffemaskiner-och-Kaffeautomater
Mikael servar kaffemaskiner och kaffeautomater över hela Värmland!

15 års erfarenhet

Vår satsning på att parallellt med IT-lösningar, kopiatorer och telefoni även erbjuda våra våra kunder kaffe, vatten på tapp och kaffemaskiner har slagit väl ut.
För att erbjuda absolut bästa möjliga service säger vi nu välkommen till Mikael Petersén, en kille som efter snart femton år i branschen vet exakt hur en kaffemaskin skall fungera för att ge användaren den bästa smakupplevelsen.
”Kaffemaskiner skall bara fungera och kaffet skall vara gott helt enkelt,” säger Mikael. ”Bra kaffe på arbetsplatsen är faktiskt jätteviktigt för trivseln.”

Passionerad audiofil

Förutom att sträva efter perfektion när det kommer till kaffe och kaffemaskiner har han privat en riktig passion för ljud. Mikael titulerar sig nämligen rättmätigt som audiofil. Om du säger FLAC, lossless audio och silverpläterade OFC-kopparledare får Mikael genast något drömmande i blicken.

För att höra skillnaden på exempelvis musik som sparats i ickeförstörande formatet FLAC kontra en hårt komprimerad MP3:a behövs utrustning därefter, och det har han. ”Jag betalar nog lite mer än gemene man för bra ljud” säger Mikael, men tillägger också att ”det är värt det”. ”Alla borde få uppleva skillnaden” och med tanke på hur duktig han är med kaffet, tvivlar vi inte en sekund på att han har rätt!

Träffat Ronnie James Dio

Börjar du prata musik med herr Petersén går han igång på riktigt. Eller vad sägs om detta:
På sjuttiotalet när Ronnie James Dio sjöng i Rainbow, var Mikael på en konsert med dem.
Efteråt letade han och en kompis upp hotellet där gruppen bodde, och då kom Ronnie gåendes.

”Hello Ronnie, can I have you´re autograph?” Visst fick han det. Ronnie som alltid var mån om sina fans stannade upp och tog sig ”time for a chat”. Han signerade sedan den halsduk Mikael hade på sig, och den finns kvar än idag. och har inte tvättats sedan dess! Som gammalt metalhead blir man onekligen lite avis 😉

…och nämner du sedan husguden David Coverdale som ”MetalMike” (vi döpte honom precis nu) följt sedan Deep Purple, ja då kan vi verkligen snacka musik hela dagen. Han har till exempel besökt fem konserter med Whitesnake. Någon som slår det? 😉 \m/

Rensar huvudet med motion

Att motion är bra för kropp och knopp är något Mikael skriver under på.
”Jag både cyklar och springer” säger han. ”När jag var yngre sprang jag flera mil i stöten, men nu räcker det med åtta kilometer”. ”Det är mitt sätt att rensa huvudet” och lägger sedan till: ”ja, och musiken då förståss. Högupplöst självklart”.

Servar hela Värmland

Mikael kommer att utgå från våra lokaler på Lantvärnsgatan 4. Men serva kaffemaskiner det kommer han göra över hela Värmland. Om du ser bilen nedan på vägarna är det med stor säkerhet Mikael som är på väg. Endera med en leverans av kaffe eller för att utföra service på en kaffemaskin.

Varmt välkommen till oss Mikael, och grattis till alla nuvarande och blivande kunder som kommer få det perfekta kaffet levererat!

Vår kaffebil som åker med kaffe, kaffemaskiner och kaffeautomater över hela Värmland. Mikael-servar-Kaffemaskiner-och-Kaffeautomater
Kaffe och service av kaffemaskiner på väg till dig?

Gott kaffe helt enkelt – Ring 054-175400 eller kom in och provsmaka!