Kopiator, skrivare och IT-lösningar till SkandiaMäklarna i Karlstad

SkandiaMäklarna i Karlstad logotype och personal på mörkblå bakgrund.

Flytt till Drottninggatan 6

Från att i många år ha legat på Östra Torggatan har nu SkandiaMäklarna i Karlstad flyttat tvärs över vägen till Drottninggatan 6.
Lokalerna har helrenoverats och är verkligen fantastiskt fina med både öppna kontorsytor och trivsamma rum för avskildhet.

Förmedling sedan 1999

SkandiaMäklarna I Karlstad har förmedlat fastigheter i Karlstad sedan 1999, och hjälper dig med allt som har med fastighetsaffärer att göra.
De skriver din objektsbeskrivning, håller i visningar, budgivningar och hanterar de juridiska delarna av köpekontraktet. De erbjuder även kostnadsfri värdering av ditt boende, och blir det aktuellt med flytt har de även bra kontakter när det kommer till flyttstäd.

(Bilder från SkandiaMäklarnas nya kontor)

God lokalkännedom

Efter så många års erfarenhet av fastighetsförmedling I Karlstad med omnejd, har SkandiaMäklarna en god lokalkännedom och kan hjälpa dig scannna marknaden efter det boende som just du letar efter.
Förutom Karlstad är SkandiaMäklarnas även verksamma i Hammarö, Kil, Forshaga, Grums och Kristinehamn.

Kopiator, skrivare, nätverk och datorer

I samband med flytten fick vi på Kontorseliten i Karlstad glädjande nog förtroendet att dra hela deras nätverk, samt leverera och konfigurera samtliga bärbara datorer och skärmar. Dessutom fick vi byta ut deras tidigare Ricohskrivare och kopiator till två helt nya moderna maskiner! Även dessa självklart från Ricoh.

Modern Workplace

Hela kontoret är en riktig Modern Workplace, ett oerhört flexibelt kontor där personalen inte har fasta platser, utan istället dockar sina laptops direkt i en ledig skärm. En oerhört smidig lösning där personalen via skärmarnas inbyggda USB 3.1 typ-C-dockningsstationer, både laddar och överför bild och ljud – med bara en kabel. Supersmidigt!
Självklart med full åtkomst till alla filer och dokument oavsett vart de befinner sig.

Stort Tack!

Stort tack för valet av leverantör säger vi på Kontorseliten i Karlstad, riktigt kul att få vara med från start och fixa till ert fantastiska kontor!
Stort lycka till i de nya lokalerna!


Besök även SkandiaMäklarna i Karlstad på webben:
skandiamaklarna.se/kontor/karlstad