Hugo Holmström – Ny på jobbet!

Välkommen Hugo Holmström

Vi säger ett mycket varmt välkommen till Hugo Holmström, en reslig kille på 22 år. Han skall hjälpa nya och befintliga kunder med smart och enkel telefoni från Telavox. Hugo kommer närmast från NWT där han arbetat som annonsförsäljare.

Med passion för hockey

Hockey är ju kul, men att stoppa de där svarta hårda runda sakerna som skall in i mål…
Det känns ju mindre lockande. Eller?
Inte för Hugo iallafall. Hans stora intresse är ishockey, och gör för närvarande tredje säsongen i Grums IK Hockey som målvakt. En klubb som vi för övrigt sponsrat i flera år, så han är van att ha vår logotype på kläderna.

Han har gått fyra år på hockeygymnasium i Märsta, och det mesta i livet kretsar kring just ishockey. Snacka om att han har han har hamnat i rätt stad och rätt företag! Här är det mycket hockey och då främst FBK förstås 🙂

På frågan om han saknar storstadens tempo är svaret tveklöst nej, både pulsen och bostadspriserna är avsevärt bättre i Värmland 😉
Han är uppvuxen i Västerås, där familjen och hans sex år yngre bror bor kvar. Lillebror Filip som också är målvakt, skall för övrigt enligt Hugo utsago vara snäppet vassare än han själv var i den åldern… Kan vi ana att det är upplagt för lite syskonrivalitet i framtiden måhända?

Telefoni från Telavox

Sedan många år tillbaka har vi erbjudit våra kunder smart och lättanvänd telefoni och växel från Telavox. Hugos uppgift hos oss blir att se till att flera befintliga och nya kunder får upp ögonen för Telavox fantastiska lösningar.
Vi är väldigt glada över att Hugo valt att jobba hos på Kontorseliten i Karlstad och önskar honom ett stort lycka till.

Är du intresserad av att veta mer om företagstelefoni och växel från Telavox skall kontakta Hugo på 054-175403.