Personalhelg på Smögen i regi av Specialresor

Hummerfiske och whiskeyprovning

Resa till Smögen med Specialresor

Resa bort med arbetskollegorna när man ser dem fem dagar i veckan? Kan det vara något verkligen?
Ja, just det att göra något helt annat än det vanliga bygger relationer och skapar i vi-känsla. En skön afterwork eller en kul weekend med arbetskamraterna ökar sammanhållningen och man får gemensamma minnen att prata om. På Kontorseliten i Karlstad försöker vi regelbundet hitta på kul saker tillsammans. Denna gång tog vi kontakt med Specialresor i Karlstad för att göra något helt nytt.

Hummerfiske på Smögen

Nog för att man har fiskat och fått en och annan gädda, men att åka till Smögen och få vara med och dra upp sin egen hummer, det är något helt annat!
De flesta av oss har ju bara fiskat i insjöar, så att dra upp tinorna och vittja dem, och få syn på dessa bjässar – havets guld – det var rejält imponerade. Vilka bjässar, och vilka klor! Hyfsad träning blev det också! Armarna fick verkligen sitt med att dra upp tinorna, träningsvärk utlovas!
En riktigt häftig upplevelse, och storfiskarvalserna avlöste varandra 😉

Whiskeyprovning hos Mackmyra

Om hummer är havets guld, så är väl kanske whiskey buteljerat guld. Åtminstone för de av oss som älskar denna starka, gyllene dryck.
I resan till Smögen ingick även ett besök och rundvandring på Mackmyras whiskeylager, och en provning som hålls av en representant från Mackmyra.
Riktigt trevligt och intressant, det kryllar ju inte av svenska producenter av denna dryck precis så det kändes lite exklusivt att få denna inblick.

Rekommenderas!

Låter det intressant? Vi kan utan att tveka rekommendera denna fredag-till-lördagsaktivitet, riktigt riktigt trevligt! Dessutom inkluderades ett fantastiskt boende på Smögens Havsbad, med både bubbelpooler, varma bad och heta bastur.
Läs om denna tripp på Specialresors hemsida, och alla andra roliga resmål de erbjuder, eller slå en pling på 054-188900.