Telefoniförsäljare sökes – vi nyanställer!

Marknadens vassaste telefonitjänster!

Telefoni från Telavox

Som telefonisäljare av Telavox tjänster kommer du att jobba direkt mot kund. Uppsökande, relationsskapande, säljande och även driftsättning. Du kommer utgå från vårt kontor i Karlstad och ha hela Värmland som arbetsfält.

Ditt bemötande är världsklass, du får alltid kunden att känna sig förstådd och uppskattad och aldrig någonsin till besvär. Din expertis inom produkterna översätter du på ett pedagogiskt och förenklat sätt till kund. Genom att lyssna och analysera på deras behov skapar du kreativa lösningar som är svåra eller helst omöjliga att motstå.

Du kommer att få en grundlig utbildning av Telavox alla smarta tjänster och funktioner. Från vanlig telefoni och chatt till komplexa växellösningar. Men för att lyckas med ditt jobb krävs också att du på egen hand håller dig uppdaterad om Telavox produkter och tjänster, samt branschtrender och konkurrenter.

Om dig

För att lyckas och samtidigt ha väldigt roligt i denna roll tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll. Du har stort intresse och nyfikenhet för både teknik och försäljning samt en förmåga att förvandla detta till värde för din kund och dig själv.

Vidare ser vi gärna att du har:

  • En naturlig förmåga att bygga starka och långvariga relationer, framför allt genom att vara den ansvarstagande, öppensinnade och positiva partnern
  • Förmågan att översätta något tekniskt och komplext till enkelt och vardagligt
  • Väldigt god kommunikationsförmåga (både skriftligt och muntligt).
  • En önskan att lyckas och ett driv som motsvarar den ambitionen.
  • B-körkort är ett krav


Om oss

Hos Kontorseliten i Karlstad har vi högt i tak, här välkomnar vi egna initiativ, nytänkande och kreativitet. Att man alltid gjort på ett sätt behöver inte betyda att det är rätt. Beslutsvägarna är korta och kommunikationen rak och transparent.
Här finns en öppenhet som välkomnar ifrågasättande och det finns utrymme för misstag. Det är mycket humor och vi har en väldigt god gemenskap där ingen lämnas utanför.

Arbetsmiljön kännetecknas av ”frihet under ansvar” där du själv skapar din arbetsdag och dina arbetsrutiner.
Vi har ofta aktiviteter och tar en gärna en afterwork tillsammans. Som anställd hos oss har du bl.a. friskvårdsbidrag, årliga hälsoundersökningar, och varje vecka har du en friskvårdstimme att nyttja som du vill.

Varmt välkommen med din ansökan!

CV och personligt brev skickas till vår V.D Mikael Gustafsson:
micke@kontorseliten.se

Frågor kring tjänsten besvaras av vår försäljningschef:
Linus Tyresten Woolke
054 – 17 54 26
linus@kontorseliten.se