Veho Bil väljer kaffelösning från Ricoh IT Partner

Veho Bil i Karlstad väljer kaffeautomater från

Nyinvigning med nya kaffeautomater

Mercedes-Benz har alltid förknippats med mycket hög kvalitet, och produkter som levererar upplevelser utöver det vanliga. Därför känns det extra roligt att Veho Bil lagom till nyinvigningen av sina fantastiskt fina lokaler på Bergvik i Karlstad, passade på att uppgradera sina kaffeautomater till moderna maskiner från Wittenborg.

Även detta är maskiner av hög kvalitet och driftsäkerhet och även om upplevelsen av en kopp färskbryggt kaffe kanske inte kan mätas med en åktur i en ny Mercedes-Benz, så är vi ändå säkra på att kaffeautomaterna kommer att göra besöket i Vehos lokaler till en ännu bättre upplevelse för alla besökare och presumtiva fordonsköpare.

Personbilar och Lastbilar

Hos Veho bil i Karlstad är det inte bara personbilar från Mercedes som säljs och servas, även alla typer av transportbilar och lastbilar med en stjärna i fronten hanteras på denna anläggning. Det erbjuds även däckhotell, däckservice, glasservice och hyrbilar från Mabi.

Presentshop och bildelar

Förutom fordonsförsäljning och service har Veho även försäljning av bildelar och diverse tillbehör till din Mercedes. Dessutom finns en fin presentavdelning med både leksaksbilar, parfymer, väskor och mycket mer, allt självfallet prytt av den berömda treuddiga stjärnan.

Mercedes-Benz hos Veho Bil i Karlstad

Nordens största återförsäljare av Mercedes-Benz

Veho Bil är ett familjeägt bilhus som grundades i Finland redan 1939. Idag har Veho OY AB över 2000 medarbetare, vilket gör företaget till Finlands största återförsäljare av bilar och Nordens största försäljare av Mercedes-Benz. 2007 öppnade Veho Bils första bilhus i Sverige och idag finns 8 anläggningar i Stockholm, Västerås, Gävle, Örebro, Malmö och Karlstad. (Hämtat i sin helhet från Vehos hemsida )

Stort tack!

Vi säger stort tack till Veho Bil i Karlstad för valet av leverantör! Passa gärna på att titta in och kika på alla snygga bilar, provköra en sväng och glöm för all del inte att ta en kopp kaffe 😉

Du hittar Veho Bil i Karlstad här:
Körkarlsvägen – Bergvik
Hemsida: Veho Bil Karlstad