Vi hälsar på hos MC Center Karlstad

Per och Anders på MC Center Hammarö
Per Haglund och Anders Bröms – Två av tre delägare på MC Center Karlstad.

MC Center Karlstad – På Hammarö sedan 2005

Vi gillar verkligen att lyfta fram våra kära kunder, för utan dem dem vore vi ju ingenting!
Denna gång knackade vi på hos MC-Center Karlstad som sedan 2005 finns på Bivägen 6 på Hammarö.
Trots en fantastisk vårrush hade de tid med en liten pratstund – kika på filmen längst ner på sidan!

Det började med Hojgaraget

Allt började redan 2003, då Per Haglund startade Hojgaraget, ett passande namn då det på den tiden verkligen handlade om försäljning av motorcyklar i ett garage i Skåre en bit utanför Karlstad. 2010 tog de så över försäljningen av Hondas motorcyklar och stora delar av Hondas ATV i Värmland.

MC Center Karlstad bildas

Årsskiftet 2019-2020 ombildades Hojgaraget och två tidigare medarbetare gick in som delägare – Anders Bröms och verkstadschef Thomas Bååth.
Företaget bytte då också namn till nuvarande MC Center Karlstad.

Honda, Suzuki & Sherco – Mc, Moped och ATV

De är idag åtta anställda, och återförsäljare av Honda, Suzuki och Sherco, och bedriver försäljning av motorcyklar, mopeder och fyrhjulingar, även kallade ATV. (All Terrain Vehicle) Sherco är nytt för 2021, och hos MC Center Karlstad hittar du hela Shercos enduroprogram och tvåtaktsmopeder.

De har även en av Värmlands bästa serviceverkstäder, med erfaren och välutbildad personal. De är auktoriserade för att serva Honda motorcyklar, MX och ATV, Suzuki motorcyklar och ATV och Sherco enduro och mopeder. Men har du ett fordon med ett annat märke på tanken är du självfallet välkommen att kontakta dem ändå.

Utskrifter, IT och Telefoni från Ricoh IT Partner

Vi på Ricoh IT Partner i Karlstad har hjälpt MC Center Karlstad med en modern kopierings- och utskriftslösning från Ricoh.
Vi har även levererat IT-lösningar, som hårdvara, Microsoft 365, en säker backuplösning, wifi m.m.
För optimal tillgänglighet och kundservice har vi även levererat smart telefoni från Telavox, där de enkelt styr öppettider, frånvaro och övriga växeltjänster via mobilen.

Stort tack för valet av leverantör!