Vi stöder Julänglarna

Inställt julbord? – Donera pengarna istället!

Julänglarna i Karlstad hjälper barnfamiljer att fira jul

Julmat och julklappar hör väl julen till, eller hur?
Absolut det tycker vi också, men för många barnfamiljer i Sverige och i detta fall Karlstad, är det långt ifrån en självklarhet att kunna ge sina barn paket att öppna på julafton, det är därför Julänglarna i Karlstad finns. Vi tycker de gör ett fantastiskt fint arbete och har därför sedan många år tillbaka valt att donera pengar till dem istället för att skicka fysiska julkort och dela ut julklappar.

Julänglarna sedan 2009

För att hjälpa dessa familjer startades av 2009 Julänglarna i Karlstad, en organisation som drivs av Svenska Kyrkan i samarbete med privatpersoner.
De som har kontakten med familjerna är proffs på socialt arbete, och en av eldsjälarna som varit med från start är diakon Lasse Söderberg på Norrstrandskyrkan, som även 2012 startade upp Skattkistan i Karlstad, där alla barnfamiljer är välkomna att hämta gratis kläder!

Hur kan du hjälpa?

Förra året var flera tusen privatpersoner och flera företag engagerade i att hjälpa Julänglarna. Tyvärr är inte behovet mindre i år, snarare tvärtom, så all hjälp är välkommen. Det finns möjlighet att donera både presentkort, gåvor och pengar, alla info hittar du nedan.

All information kring donation, marknadsmaterial, m.m. för företag och föreningar hittar du här >>
Generell information kring Julänglarna, historik och kontakt hittar du här >>
Julänglarna hittar du även på Facebook.com/julanglarna
Vill du ringa direkt till diakon Lasse Söderberg är numret: 054 – 14 19 12