Webinar med PLAYipp

Bättre layout till din digitala informationsskärm

PLAYipp webinar med design i fokus

Digitala informationsskärmar är suveräna plattformar för information och reklam. Men ibland kan det vara svårt att veta hur du på bästa sätt använder ytan för att rätt budskap skall nå mottagaren, och dessutom få det att se snyggt ut.

Nu har du chansen att få helt gratis tips och inspiration av PLAYipps grafiker under en timmes webinar den 26 september mellan 10:30 – 11:30. Alla webinar spelas dessutom in och de som deltar får inspelningen i efterhand.
På deras hemsida finns dessutom fler intressanta webinar att anmäla sig till.

Läs mer och anmäl dig här: Mer info PLAYipp Webinar
Direktlänk till anmälan här: Anmälan PLAYipp Webinar

Vad är PLAYipp?

PLAYipp är en ledande leverantör av mjukvara för enkel publicering av bilder, film och text på digitala informationsskärmar och välkomstskärmar. Det är ett molnbaserat lättanvänt gränssnitt som inte kräver några tekniska förkunskaper, som är roligt att jobba med och som innehåller mängder av smarta lösningar. Lösningen passar för mängder av branscher såsom skolor & universitet, träningslokaler, offentlig verksamhet, trappus & fastighet, industri m.m.

Kontakta oss för digitala informationsskärmar

Vill du komma igång med digital skyltning men vet inte vart du skall börja?
Börja med att ringa oss så ordnar vi en demo på plats hos dig, eller hos oss där vi själva använder digital skyltning i form av välkomstskärm.
Kommer du till oss kan vi dessutom lova dig en riktigt god kopp kaffe!

Ring oss idag på 054-175400 – Välkommen!