God Jul & Gott Nytt 2023

Gott Nytt 2023 - Din IT-leverantör -Ricoh IT Partner - Kontorseliten i Karlstad - önskar Gott Nytt 2023

Hej då 2022 välkommen 2023

Vi på Ricoh IT Partner – Kontorseliten i Karlstad AB, önskar dig en riktigt God Jul & ett Gott Nytt 2023!
Vi har öppet som vanligt i mellandagarna, om än med lite lägre bemanning. Likadant är det efter nyårsfirandet, den 2 januari rullar vi igång som vanligt, men med några medarbetare fortsatt på välförtjänt ledighet.
Stort tack till dig som varit kund till oss under detta år! 🙂

Ännu starkare IT-leverantör 2023

Så vad händer 2023? Precis som tidigare ligger vårt fokus på att vara ditt förstahandsval när det kommer till produkter och tjänster inom IT. Under 2022 har vi till exempel hjälp väldigt många kunder igång med att digitalisera och effektivisera sin verksamhet. Det har varit mycket fokus på Microsoft 365 och alla de tjänster och funktioner som Microsoft erbjuder. Den biten kommer bara att öka, och har du inte hoppat på tåget än är du varmt välkommen att kontakta oss för hjälp.

Under 2023 kommer vi dessutom anställa fler IT-konsulter. Detta för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster som IT-leverantör. vilket naturligtvis är fantastiskt roligt. Fler och fler väljer oss som leverantör av tjänster och produkter inom IT, men också som helhetsleverantör.

Helhetsleverantör inom IT och kaffelösningar

Vi levererar ju inte bara IT-lösningar utan även kaffelösningar för små och stora företag. Allt fler inser också fördelarna med att ha en leverantör. En helhetsleverantör som ordnar allt. Allt från gott kaffe till en fungerande IT-miljö, och egentligen hänger väl allt det där ihop för en komplett arbetsmiljö. Oavsett om du vill ta dig en kopp kaffe, bjuda en kund på en kopp choklad eller enkelt och säkert vill dela ett dokument med en kollega, så skall det bara fungera.

Fungerande arbetsmiljö

Sammanfattningsvis kommer vi fortsätta att arbeta för att du skall ha en fungerande arbetsmiljö på alla nivåer. På din arbetsplats, på hemmakontoret, i en tågkupé eller inhyrd på ett kontorshotell. Produkter, tjänster och lösningar som tillsammans ger en säker och fungerande arbetsmiljö.

Vi arbetar, levererar och servar kunder över hela Värmland, och är aldrig längre än ett mail eller samtal bort!
Kontakta oss gärna om du är nyfiken på vad vi kan göra för just din verksamhet!