Löfbergs kaffe i våra kaffemaskiner

Gott kaffe på jobbet

Med kaffe från Löfbergs

Allt fler väljer att skaffa kaffemaskin från oss, vilket naturligtvis är väldigt glädjande!
Men hur kommer det sig egentligen? Vad gör vi annorlunda mot andra leverantörer?

När du köper eller hyr en kaffemaskin från oss på Kontorseliten är det inte bara maskinen i sig som håller hög kvalitet. För att kaffet skall smaka gott och vara något som man faktiskt ser fram emot krävs mer än så.
Kaffebönorna och kaffepulvret är naturligtvis jätteviktigt för hur slutprodukten kommer att bli. Det som hamnar i koppen alltså.
Därför köper vi alltid vårt kaffe från Löfbergs i Karlstad. Varje gång du tar en kopp kaffe kan du vara säker på att det är just Löfbergs du dricker.

Löfbergs kaffe är synonymt med hållbarhet, schyssta villkor och en passion för gott kaffe.
Ett sunt miljötänk som genomsyrar både produktion, paketering, leverans och konsumtion. Det sträcker sig hela vägen från producent och kaffeplanta fram till den där koppen i ditt fikarum. Den vetskapen gör också att kaffet smakar extra bra.

Kaffe från Löfbergs i Kontorselitens kaffemaskiner

Bestäm själv hur kaffet skall smaka

Förutom Löfbergs kaffe lägger vi också mycket tid på att kalibrera maskinerna korrekt innan leverans. Det finns leverantörer som slarvar med detta, och i vissa fall prutas det även på mängden kaffe. För självklart är ju mängden bönor eller pulver som används till att skapa den där efterlängtade koppen väldigt viktig för smaken!

Löfbergs har en över 100 år lång historia av att välja ut de bästa bönorna hos de främsta odlarna. Det tar vi vara på genom att verkligen fokusera på smaken.
Vi är väldigt måna om att kaffet inte skall vara blaskigt, surt eller på något annat sätt inte leva upp till kundens förväntan. Därför lägger våra kaffetekniker mycket tid just på smaken. Du får faktiskt vara med och bestämma exakt hur till exempel din Latte eller Cappuccino skall smaka. Så när maskinen väl är på plats kommer du garanterat vara riktigt nöjd.

Välkommen på provsmakning!

Du är alltid varmt välkommen in till oss på Lantvärnsgatan 4 för att prata kaffe och provsmaka. Vi har självfallet flera kaffemaskiner uppställda för demo, både från Wittenborg och Necta. Har du vägarna förbi någon av kunder så kan du ju testa där också. Kanske passa på att prova en bil hos Veho Bil, eller varför inte besöka trevliga KBC – Karlstad Business Center i inre hamn?

Du når oss på 054-175400 mellan 8-17, och även oavsett om du har din verksamhet på Hammarö eller i Höljes så levererar och installerar vi kaffemaskinen på plats hos dig!